tirsdag 4. mars 2014

Tid for å fornye/opprette lisens

Hei alle HCK medlemmer.
Da er det tid for å fornye/opprette lisens. Det gjøres ved å følge instruksjonen fra N.C.F i denne mailen


Mvh Knut J


.




Norges Cykleforbund vil effektivisere og forenkle rutinene ved lisesregistrering og påmelding til kurs og arrangement. Vi har derfor i samarbeid med EQ Timing utviklet et påmeldings- og betalingssystem for lisensregistreringen der hver utøver som tidligere utfører hele operasjonen gjennom en ny web basert løsning med integrert betalingsløsning.

Det er viktig at alle som skal løse lisens har betalt alle medlems- og treningsavgifter til sin klubb før registrering. Klubbens lisensansvarlig skal som tidligere godkjenne registreringen. Det sendes en egen informasjon om ny forenklet godkjenningsrutine til alle lisensansvarlige. Ved eventuell overgang til ny klubb vil det i lisensregistreringen komme et "pop up" vindu som erstatter tidligere overgangsskjema.

Lisens er obligatorisk for å delta i alle typer ritt. Den inneholder bl.a. en ulykkesforsikring for ulykker under all utøvelse av sykkelsport (også sykling til/fra arbeid) samt ulykker på reise til og fra sykkelritt. Se lisensvilkår her.

Det er ikke bare penger å spare på helårslisens, men den gir bedre dekningen og behandlingstilbud når ulykken er ute. NCF har registrert en nedgang i antall ulykker for utøvere med helårslisens sammenlignet med utøvere som benytter engangslisenser. Ved å gå inn i en sykkelklubb vil man kunne ta del i klubbens tilbud med fellestrening og samhold og gjennom dette bli en dyktigere og sikrere syklist.



Prosedyren for lisensregistrering er som følger:
1.       Utøver registrerer sin lisens på denne siden. Det er viktig at man oppgir korrekt fødselsdato, kjønn og lisenstype.  Hvis lisensen skal betales av en annen enn utøveren selv kan man oppgi alternativ fakturamottaker ved registrering, eller man motta fakturaen selv og videresende den.
2.       Faktura vil bli tilsendt til oppgitt epostadresse umiddelbart etter registrering.  Sjekk også søppelpost mappen dersom fakturaen ikke mottas.
Som lisensansvarlig vil du motta en epost hver dag når det finnes registrerte lisenser til godkjenning.  Eposten vil inneholde en hurtiglenke til godkjenningssiden.
Når lisensen er betalt, og godkjent av klubben vil utøveren motta en epost som bekrefter at lisensen er godkjent.
Ved klubbovergang må lisensen i tillegg godkjennes av lisensansvarlig i utøverens gamle klubb.  Når lisensansvarlig i begge klubbene har godkjent lisensen er overgangen godkjent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar